Opskrifter – Mad med lam
Her kan du se opskrifter med lam Har du en god opskrift du gerne vil dele med andre så send en besked fra kontakt siden – klik her
Opskrifter fra fællesspisning i 2022:
3 opskrifter fra fællesspisning 2019:
Provencalsk langtidsstegt lammehals – se opskrift
Marokkansk lammegryde m/bulgur – se opskrift
Lammefilet m/rodfrugter og spelt – se opskrift
After Eight-mousse
Tid: 10 min 6-8 personer 1 pakke After Eight (ca. 230 g.) Evt. 3 spsk…
Læs mere
Bulgarsk lammesuppe
Ingredienser: 1 kg. lammehals 2 løg 1 fed hvidløg (finthakket) 2 spsk. smør 0.5 spsk. paprika 1 ds. hakkede tomater…
Læs mere

Grillede lammespyd med rispilaf
Til 8 personer 1 lammekølle, ca. 2.5 kg. Marinade: 3 spsk olie 1 spsk citronsaft…
Læs mere

Grønlands lammekølle i forårsgrønt
1 lammekølle, ca 2.5 kg. Olivenolie 2.5 dl. kalve- eller hønsebouillon 2 kviste frisk rosmarin…
Læs mere
Grøn lammesuppe med urter (2 pers.)
1 l. lammesuppe 300-400 g. restkød eller frisk kød fra lam 200 g. grønkål 1…
Læs mere

Græsk lammesuppe
Ingredienser: 750 g. udbenet lammebov 250 g. løg 3 fed hvidløg 2 spsk. olivenolie 1 kvist frisk eller 1 tsk….
Læs mere

Græsk påskelam
Det traditionelle påskemåltid i Grækenland består af spidstegt pattelam, farseret med risfyld, som er blandet…
Læs mere
Indbagt Lammefilet
Til 6-8 personer 2 kg. lammeryg 1 pk frosset butterdej lammeben 4 dl vand 1…
Læs mere
Irsk lammegryde
½ kg. lammesmåkød 2 skiver letsaltet flæsk 1 gulerod 1 persillerod 2 porrer ½ –…
Læs mere

Keftedes (4 pers. ca. 30 stk.)
500 hakket lammekød 1 løg 2 fed hvidløg ½ dl. Rasp 2 spsk. Hakket persille ½ tsk. revet citronskal ….
Læs mere
Krydrede lammefrikadeller
600 g. hakket lammekød 1 tsk. salt 2 fed hvidløg 1 tsk. stødt spidskommen Friskkværnet…
Læs mere
Lammefrikadeller med hvidløg
Ingredienser: 500 g. hakket lammekød 1 dl. kogt, moset kartoffel 1 dl. mosede, flåede tomater 1 spsk. finthakket løg…
Læs mere

Til 4 personer 800 g lammekød i tern 2 finthakkede løg 2 fed hakket hvidløg…
Læs mere

Til 6 personer Lammebryst, ca. 1 kg. Fars: 1 lille porre 200 g. hakket lammekød…
Læs mere

Ingredienser 1 kg lammekrone skåret i 5 skiver, som derefter halveres ½ dl yoghrt ½…
Læs mere
1 lammekølle, ca. 2.5 kg. Friskkværnet salt og peber 3-4 fed hvidløg 6 stilke frisk…
Læs mere
Til 10 personer En lammekølle ca. 2.5 kg. 4 fed hvidløg Salt og peber Olivenolie…
Læs mere

Lammebov i citronsauce
Til 4-5 personer 1 udbenet lammebov, ca. 800 gr. ¾ liter vand 1 tsk. salt…
Læs mere

Lam i kål
Til 4 personer ¾ kg. lammesmåkød 1 hvidkål Friskkværnet peber 1 spsk. salt 1-2 dl….
Læs mere

Til 4 personer ¾ kg. lammesmåkød 1 spsk friskreven ingefær 1 fed knust hvidløg 500…
Læs mere

Lam i karry og spinat
¾ kg. lammesmåkød 1 spsk friskreven ingefær 1 fed knust hvidløg 500 g frossen, hakket…
Læs mere

Lam med blommer og spinat
1 løg, groft hakket 500 g. lammekød i tern 500 g spinat 150 g. tørrede…
Læs mere

Lam Korma
Det indiske køkken er ret utroligt. Det har en krydret varme, som slet ikke findes…
Læs mere

Navarin Printanier
Til 6 personer 1.5 kg. lammebov og/eller hals (uden ben) Smør eller olie Mel 1…
Læs mere
Qorma – lam med nødder og rosiner
Ingredienser Marinade 1 kg. lammebov skåret i tern 2 dl yoghurt naturel 2-3 fed presset…
Læs mere
Ingredienser 1 kg hakket okse og lammekød 1½ tsk. salt 1 strøget tsk. chilipulver 1…
Læs mere

Sprød land crostata
Dej 1 1/2 kop kold mel 125 g kold smør 2 spsk creme fraiche 2…
Læs mere